Utolsó hozzászólások

Címkék

Címkefelhő

Kapcsolat

Engedély

Creative Commons Licenc

2008.02.07. 09:40 ZöPö

Kelly Brook, tiszta csóré

Three  (Hármas) r.: Stewart Raffill, fsz.: Billy Zane, Kelly Brook, Juan Pablo Di Pace

Szituáció: vidám, sikongatós hajótörés után Aranka (Kelly Brook) és Csengő Zoli (Juan Pablo Di Pace) egy lakatlan szigetre kerülnek. Később megérkezik Aranka férje (Billy Zane) is, aki Csengő Zolit elkapja, felakasztja, ok miatt. Például azért, mert Csengő Zoli a szénaboglyában a tengerparton tiszta csóréra levetkőzik Arankának és őt is ugyanerre biztatja ("fürgyé' le!"). Aranka eleinte szabódik, ám mégsem elég erős asszony, ezért beadja a derekát (később mást is). Nomármost, a kamera, ha szemérmesen is, de hűen dokumentálja, hogy Aranka a tengerbe befelé menet megszabadul az utolsó gátlásaitól is. Kijőve azonban ismét bikini alsó fedi szemérmét.

Hogyan lehetséges ez? Nos, alapos vizsgálatnak vetettem alá a jelenetet, és a következőket állapítottam meg: 01:22-nél, 01:32 és 01:33 között, 02:42-nél és 02:49 után egyértelműen egy textildarab látható Aranka kezében. Ez azonban nem volt nála, amikor a vízbe ment, hacsak el nem dugta egy most nem részletezhető helyre (zsebre egész biztosan nem tehette). Nem marad más lehetőség, minthogy Aranka a második bugyit a vízben találta és azzal vetett gátat Csengő Zoli (és a kiguvadt, korhatár-karikás szemű nézők) mohó pillantásainak.

És kizárólag JoeP kedvéért nem írtam Kelly Brook helyett Kelle Broki-t. :-)

3 komment

Címkék: film


A bejegyzés trackback címe:

https://route66.blog.hu/api/trackback/id/tr76329066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lesifotos 2008.02.07. 17:06:37

Miért ne dughatta volna az általad nem részletezett helyre? Kkelly Brooks bizonyítottan ott volt Ursula Martinez showján. A művésznő pedig a lenti videón 4:24-nél pontosan onnan veszi elő a szövetdarabot... (Valójában az ujjából szopja, de akkor is...)
Lásd: uk.youtube.com/watch?v=6Q9BEp53pDE

Szóval Brooks kisasszony csak el akarta kápráztatni a fiatalembert, de a show előtt összevesztek. Így kicammogott a vízből, de mivel látta az operatőrt a lakatlan szigeten, ezért előbb bugyit húzott. (Előbb ki-, aztán fel.)

Én így látom.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.02.07. 18:09:54

Hát, végül is, én nem zártam ki teljesen az ilyen megfejtéseket sem... :-))

Té! · http://asitasmajdnyujtozas.blog.hu/ 2008.02.07. 18:49:33

A másik bugyit ráadták a vízben lebzselő halak. Csak azért, hogy meg ne fázzon az erős szélben.